tisdag, oktober 04, 2005

SALAK....daait!!!

Tillbaka efter en riktigt grym helg hemma som innehöll det mesta...
Som sagt, jag drog i torsdags direkt efter skolan. Örnen lyfte från Umeå kl 13.10. I stockholm sket det sig så klart så jag missade första flyget därifrån fast det va inte så farligt för nästa gick ganska så tätt inpå. Men jag var i alla fall inte hemma förrän kl 17.30 och då va jag sven trött på allt som hade med örnar och örnbon att göra! Brorsan med girlie kom på besök och vi käkade en grymt god hemlagad middag a la mamma och pappa! Fasen, va bra det är att vara hemma och få hemlagad mat! Det klår allt! Senare på kvällen fick jag myror i baken och va tvungen att bege mig hemifrån. Var inte hemma förrän morgonen efter och då drog jag direkt in till stan för att möta upp lite friends från förr på fika och shopping! Fasen va fin staden är. Gick bara runt och rös och njöt när jag såg eller hörde ljudet från en spårvagn!!
Fredagen va annars ganska så lugn. Drog in på stan senare på kvällen igen och satt på ett soft ställe och kollade på folk!

Och så till lördagen. Va ute på stan igen och shoppade lite skit! Regnade konstant hela dagen så så jätte peppad på fest va jag inte på dagen. Men när kvällen närmade sig blev jag bara mer och mer peppad. Va på en förfest inne i stan i en skitflott lägenhet. Var där ganska så sent så efter en snabb förfest drog vi vidare ut på stan och till ett ställe på Avenyn som heter lounge. Va grymt lång kö men efter lite flört med vakterna kom vi in utan att köa...Där halsades det drink efter drink och efter ett tag va man inte nykter nånstans. Vid halv 4 pallade jag inte längre och drog vidare på "efterfest"... hehe

Hela söndagen va jag helt död och låg mest i soffan och sov. Det va skitfint väder så jag och mamma och pappa gick ner till havet och vinkade av Ostindiefararen som satte kurs mot Kina! Fasen va folk det va. Fanns inte en tom plats längst klipporna! Men det va sjukt kul att se!

Sen idag lyfte örnen tillbaka till Umeå efter att jag suttit och ljugit lite för Erik och Kriz på msn. Hahahahaaaa....SALAK!!! Ja det va kanske lite elakt men det kändes så jäkla töntigt att efter ett tag när jag trivit på skämtet så länge, säga att det bara var ett skämt! men men...

Köpte med mig lite Färska Räkor från smögen med mig upp som vi satt och mumsade på när jag kommit hem! Det va sjuuuuuuuuuuuuuuuukt gott!

Fick idag också reda på att jag klarade min tenta som jag va helt bombsäker på att jag inte hade klarat... Fasen va bra... Slipper omtenta nästa helg!Jag är riktigt glad för det!

Nu måste jag hoppa i säng för att jag börjar kl 8 imån... Är jobbigt trött efter helgen så det kommer att bli hårt att gå upp imån, men samtidigt kul att komma till skolan igen!

//Bets