lördag, oktober 15, 2005

Helgonhoreri och webcambögar

Internet är en lustig... sak? Det började i våras med extremt "helgon-horeri", men begreppet helgon-horeri myntades nog inte förrän i somras. Det var även då det eskalerade till den nördiga konstform det trots allt är idag. Helgonhoreriet går helt enkelt ut på att (på nät-communityt helgon.net) hora runt till så många användare som möjligt, skriva nån ful sak och hoppas på att de svarar så att man kan kasta bort åtskilliga timmar på att online snacka med någon man antagligen aldrig kommer träffa IRL (In Real Life... gay).

Lägger man ner lite möda kan man genom helgonhoreriet även få lägga till denna persons msn-användare, och att försöka uppnå denna grej har DEFINITVT ökat sedan jag och Erik köpte webcams för någon månad sen. Framför allt i fallet Erik. Sedan han skaffade webcam har hans msn-kontaktlista säkert utökats med ca 15 personer, som han gärna visar upp sig för när helst han kan.

På msn är jag ett häftigt lejon medan Erik fixar håret för att se så gay ut som möjligt... fastän klockan är mitt i natten.

Intressant sak det där med Internet, eller hur?

En annan intressant sak är att sedan jag och Erik skaffade webcams så umgås vi nästan mer via dem och msn än vad vi gör "på riktigt". Dagens jävla samhälle. Sjukt som fan, but I fuckin' love it.

Love.

//Kriz